Even in autumn the products of Caseificio Longo are all to be tasted
È sempre la stagione giusta per assaporare il gusto dei formaggi di Caseificio Longo, a partire dal Tomino del Boscaiolo.
It is always the right season to savor the taste of Caseificio Longo cheeses, starting with Tomino del Boscaiolo.
This is the theme of our latest press campaign: 100% Piedmontese milk, the traditional and genuine recipe (for over 70 years!) And the unmistakable flavor are just some of the elements that make Tomino del Boscaiolo perfect for any period of the year. , also of course for a cool season like autumn.
The Tomino of Caseificio Longo thus becomes the basis for many delicious recipes, even more for the great variety of its line: in addition to the traditional and lactose-free one, it is also available with speck, bacon, bacon, or in a skewer format.
All in new packs, 100% recyclable and produced using 50% less plastic.
And Tomino del Boscaiolo is just one of Caseificio Longo's products ideal as a base for autumn recipes. Among others, let's not forget the Paglierina, which is simply perfect for giving character and flavor to your risotto.
Three examples? You could use the Paglierina to decorate a risotto with porcini mushrooms, to whisk a risotto with pumpkin (enhancing its sweetness to the fullest) or to give an extra note of character by melting the Paglierina and adding it to a risotto with walnuts. Or even the splendid tajarin with Robiola cream with truffles and seared chestnuts. There are dozens of autumn recipes in which Caseificio Longo products are protagonists (or excellent supporting actors), but the beauty, as on other occasions, is to let oneself be freely inspired by one's imagination and creativity.
È questo il tema della nostra ultimissima campagna stampa: il latte 100% piemontese, la ricetta tradizionale (da oltre 70 anni!) e genuina e il sapore inconfondibile sono solo alcuni degli elementi che rendono il Tomino del Boscaiolo perfetto per qualsiasi periodo dell’anno, anche naturalmente per una stagione fresca come l’autunno.
Il Tomino di Caseificio Longo diventa così la base per tante ricette golose, ancor di più per la grande varietà della sua linea: oltre al tradizionale e a quello senza lattosio, è disponibile anche allo speck, al bacon, al guanciale, o in formato spiedino.
Tutti nei nuovi pack, riciclabili al 100% e prodotti utilizzando il 50% di plastica in meno.
E il Tomino del Boscaiolo è solo uno dei prodotti di Caseificio Longo ideali come base per ricette autunnali. Fra gli altri non dimentichiamo la Paglierina, che è semplicemente perfetta per dare carattere e gusto ai vostri risotti.
Tre esempi? Potreste usare la Paglierina per decorare un risotto ai funghi porcini, per mantecare un risotto alla zucca (esaltandone al meglio la dolcezza) o ancora per dare una nota di carattere in più fondendo la Paglierina e aggiungendola a un risotto alle noci. O ancora degli splendidi tajarin con crema di Robiola al tartufo e castagne scottate. Le ricette autunnali in cui i prodotti di Caseificio Longo sono protagonisti (o eccellenti comprimari) sono decine, ma il bello, come in altre occasioni, è lasciarsi ispirare liberamente dalla propria fantasia e creatività.
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